Coaching

Coaching

Har du svært ved at komme i gang med at træne og ændre kostvaner, så er coaching måske noget for dig?

 

Coaching er en struktureret spørgeteknik, som hjælper dig med at finde frem til hvordan netop du når dine ønsker og mål. Coaching er på denne måde en individuel proces, hvor jeg som coach stiller dig spørgsmål. Det er dig selv, som kommer med svarerne ud fra de spørgsmål eg stiller dig. Jeg kombinerer coaching og psykoterapi da dette er den bedste måde at ændre vaner og mønstre på.

Målene kan være mange; tabe i vægt, komme i gang med at træne, starte nyt arbejde, skifte retning i livet osv. Coaching hjælper dig med at klarlægge hvordan du kommer i mål med det, som du ønsker i dit liv!

Det kræver energi og overskud og ikke mindst ændring af vaner og mønstre, når du går i gang med en livsstilsændring. Sammen finder vi ind til hvordan du kommer tættere på dit mål og arbejder herefter struktureret frem mod dit mål.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej mod dit mål.

 

Personlig konsultation

Første konsultation varer 1½ til 2 timer. Her spørger jeg lidt ind til dig og dit liv, hvorefter vi stille og roligt går i gang med selve coachingen. Du vil typisk få nogle opgaver for, som du skal arbejde med efterfølgende.

Prisen for første konsultation er kr. 950,-

 

Efterfølgende konsultationer

De efterfølgende konsultationer varer 1 til 1½ time. Her tager vi udgangspunkt i den første konsultation. Har du arbejdet med opgaven og er du kommet tættere på dit mål? Vi går yderligere i dybden og kigger nærmere på dine vaner og mønstre.

Prisen for de efterfølgende konsultationer er kr. 600,-

Seneste indlæg

Presse