Kost og psyke

Kost, træning og psyke

 

For rigtig mange mennesker kan det virke umuligt at komme i gang med en livsstilsændring hvor man skal i gang med at træne og lave om på sin kost. MEN jeg lover det kan lade sig gøre, hvis du kommer i gang på den rigtige måde. Det handler i høj grad om at finde den rigtige træningsform, som motiverer netop dig – og så handler det ligeledes om at finde nogle kostvaner, som passer ind i dit liv, men hvor du får de rigtige næringsstoffer.

Det betyder meget, at du får de rigtige næringsstoffer fra kulhydrat, protein og fedt, samt bliver dækket ind af vitaminer og mineraler.

De sunde umættede fedtstoffer spiller en afgørende rolle, når du vil ændre din kost. Det er nemlig disse som stabilisere dit blodsukker og som holder sukkertrangen nede.

Når du skal ændre vaner i forbindelse med kost og træning kræver det små skridt, så du selv kan følge med i omlægningen.  Gennem psykoterapi og coaching i forbindelse med din livsstilomlægning finder vi den løsning, som passer for netop dig, så du opnår dine mål.

Kom godt fra start og book et månedsforløb – du får følgende:

 

Månedsforløb:

2 timers coaching – målsætning + redskaber

2 timers kostvejledning – individuel kostplan + kostmappe med info

4 timers træning – personlig træning – både konditions- og styrketræning + nedskrevet program

 

Pris i alt: 2.500,- kr.

Seneste indlæg

Presse