Foredrag

Foredrag – løbende foredrag

 

Vi holder løbende foredrag omkring sundhed, kost, træning og ændring af vaner og mønstre. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du info omkring foredrag og workshop.

 

Vi har holdt følgende foredrag:

Vitaminer og mineraler – får du vitaminer og mineraler nok i din hverdag?
Vi gennemgå de vigtige vitaminer og mineraler og ser nærmer på om netop du får nok i din daglige kost. Du får udleveret en vitamin og mineralguide samt opskrifter, hvor du får dit behov dækket.

Stenalderkost:
Vi gennemgår kostprincipperne og tanken bag principperne. Hvad skal du undgå og hvad skal du have mere af. Du får udleveret kostplan og info omkring stenalderkostprincipperne, så du kan gå i gang efter foredraget, hvis du bliver inspireret.

Rawfood:
Vi gennemgår rawfoodprincipperne og snakker om fordele og ulemper ved at spise RAW. Hvad betyder det egentlig at spise Raw og hvordan kan man implementere principperne på den sunde måde, så det ikke bliver fanatisk. Du får udleveret en kostplan og info omkring rawfoodprincipperne.

Syrebase balancen:
Vi gennemgår syrebaseprincipperne og snakker om fordele og ulemper ved den kostmetode. Hvad er syredannende og hvad er basedannende mad.

Kost og træning:
Vi gennemgår kost i forbindelse med træning. Hvad skal du spise inden træning og efter træning. Hvad kan du gøre for at få mere energi når du træner og hvad skal der til for at netop du opnår dine mål med din kost og træning. Du får udleveret info og oversigt over næringsstofferne.

Kost og psyke:
Vi kigger nærmere på den menneskelige psyke i forbindelse med ændring af vaner og mønstre. Hvorfor er det så svært at ændre kostvaner og hvad skal der til for at vi holder ved de nye vaner og mønstre. Vi arbejder med forskellige redskaber og teknikker.

Seneste indlæg

Presse