Kontakt

Kontakt

Skriv eller ring gerne til mig, hvis du gerne vil i gang eller har et spørgsmål.

Christine Erritzøe
Drejøgade 28, 2 sal
2100 Kbh. Ø

Mobil: 6044 1095
Mail: christine.erritzoe@jubii.dk

(christine@sundogaktiv.com)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

[sweetcaptcha]

 

Jeg hedder Christine Erritzøe og er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra Suhrs Seminarium samt idrætslærer. Jeg har i snart 15 år arbejdet med kostvejledning, træningsvejledning, coaching, psykoterapi og undervist på forskellige hold i Fitness World, Fitness DK og Charlottehaven.

Jeg har blandt andet arbejdet 7 år i Fitness Dk`s slankeafdeling, hvor jeg stod for den personlig kost- og træningsvejledning samt underviste på slankehold. Derudover har jeg arbejdet hos Lene Hansson, som kostvejleder og underviser. Sideløbende med dette har jeg arbejdet som selvstændig kostvejleder, coach og personlig træner.

Jeg er ligeledes uddannet idrætslærer, svømmelærer, tennistræner, holdinstruktør og personlig træner og underviser dagligt i Fitness World og Charlottehaven samt Vedbæk tennis klub. Jeg har i en lang årrække undervist i step, puls og styrke, stram op, pump, spinning, løb og crosstraining.

Derudover er jeg psykoterapeut og coach, som jeg benytter i mine kost- og træningsvejledninger. Jeg har blandt andet konsultationer i Charlottehaven på Østerbro.

”Jeg elsker at motivere mennesker til en sundere og mere aktiv hverdag så det passer ind i den enkeltes livsstil . Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej.”

Seneste indlæg

Presse