Vitamintest

Vitamintest

Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, for meget væske i kroppen og vægtproblemer?
Så kan det simple svar være, at du lider af næringsmangel!

Vores jord og mad bliver mere og mere næringsfattig bl.a. og det er blevet svært at spise på den rigtige måde, så man får dækket alle næringsbehov. Vi danskere er ”rigtig gode” til at spise alt for meget varmetilberedt med, hvor op til 70% af næringsstofferne er ødelagt.

En simpel hårscanning kan vise dig, på blot 15 minutter, hvad du er i underskud af, i forhold til : – vitaminer
– mineraler
– essentielle fedtsyrer
– aminosyrer
– antioxidanter m.m.

Testen giver også et billede af om du er påvirket af stråling fra WI FI, mobil telefon, computerskræm m.m. samt om du f.eks. lider af svamp, parasitter, har en ”post virus” i dine celler eller er belastet med giftstoffer, fra f.eks. giftige metaller, kemikalier eller stråling.

Vores hairscanning kaldes for ”Cell Wellbeing ”og der trækkes 4 hår ud, som analyseres med hårroden, i et scanningsapparat.

Konsultationen varer i alt 30 minutter, hvor du også kan blive vejet og fedtprocentsmålt. Vi gennemgår din scanning sammen og selve rapporten bliver med det samme, sendt til din mail. Du modtager på mailen, en 90 dages optimeringsplan, der trin for trin, viser dig hvad du skal spise og gøre, for at optimere dine cellers velvære

Kontakt: Christine Erritzøe på mobil nr.: 60441095 – så finder vi en tid

Please like & share:

Seneste indlæg

Presse