Holdbeskrivelse

Holdbeskrivelse

”Hos sund og aktiv kan du vælge mellem mange forskellige træningsformer. Du kan vælge hold, hvor vi har fokus på styrke- eller konditionstræning eller en kombination af begge. Derudover kan du vælge træning i naturen, som løbehold eller styrkehold. Du kan også få tennistræning eller svømmetræning. Der er noget for enhver smag”

Styrke/stram op:
Funktionel styrketræning af de store muskelgrupper. Kan udføres med frie håndvægte, kettlebells, elastikker, X`er tubes og bolde. Vi starter med en grundig opvarmning af de store muskelgrupper. Alle kan være med på denne time.

Aquatræning:
Konditions- og styrketræning vha. specielle vandtræningsredskaber, der øger eller mindsker belastningen. Pulsen kommer op via løb og hop i vandet. Vi starter typisk på det lave vand, hvor vi laver en lille aerobics serie til musik, så vi bliver varmet godt igennem. Herefter laver vi forskellige øvelser, for kroppens store muskelgrupper. Her benyttes redskaber, som håndvægte, plader og bælte. Alle kan være med på denne time.

Step/stram op:
Klassisk aerobictime med stepbænk og opstramning af kroppen. Vi starter med at varme op på stepbænken. Vi laver små serie og puls træning, så vi bliver varmet godt op på den sjove måde. Herefter træner vi hele kroppen igennem med redskaber, som bodybar, elsatikker, håndvægte mm. Alle kan være med på denne time.

Mave og ryghold:
Vi styrker og smidiggør rygsøjlen med funktionelle bevægelser såsom bøje, strække, skubbe, dreje med og uden brug af redskaber. Vi træner skiftevis mave og ryg hele timen igennem. Til mavetræningen benytter vi bl.a. håndvægte, medicinbold og stor bold. Alle kan være med.

Løbehold:
Vi løber ude – og vi løber både intervaller og distanceløb. Du vil blive vejledt i din løbestil og løbeteknik, så du automatisk føler at du får bedre flow i dit løb. Vi har både begynderhold og hold for øvede. Ring og hør nærmere omkring hvilket hold der passer bedst for dig.

Puls og styrke:
Vi starter med en grundig opvarmning af hele kroppen. Herefter skiftevis 15 minutters puls og 15 minutters styrke i 60 minutter. Puls og styrke er en hård time, uden pauser. Vi benytter redskaber, som kettlebelt og vægtstænger samt boksepuder. Hård og sjov time.

Pump:
Ren styrketræning af de store muskelgrupper. Vi træner èn muskelgruppe af gangen, så vi bliver stærke og mere udholdende. På denne time gælder det om at have max belastning på i den enkelte muskelgruppe vi træner. Der er pause efter hver muskelgruppe, så du har mulighed for at skifte belastning til hver muskelgruppe vi træner. Alle kan være med.

Tennistræning:
Kunne du tænke dig at lære at spille tennis, så tilbyder vi tennistræning på hold eller individuelt. Er du nybegynder starter vi med at øve grundslagene forhånd og baghånd, så du kan holde bolden i gang. Der skal ikke så meget træning til før du vil mærke en bedre boldfornemmelse.

Svømmetræning:
Kunne du tænke dig at blive en endnu bedre svømme, så er individuel svømmeundervisning måske noget for dig. Vi arbejder med teknik og svømmestil. Vi benytter forskellige svømmeredskaber, så din teknik bliver endnu bedre. Jeg har haft mange dygtige brystsvømmere, som godt kunne tænke sig at svømme crawl og her skal der være ekstra fokus på teknikken, så man ikke går kold på denne svømmestil. Ring og hør nærmere.

Crossfit træning udendørs:
Vi starter med opvarmning af hele kroppen efterfulgt at 10-15 minutters løbetræning. Herefter arbejder vi med styreøvelser af hele kroppen. Vi arbejder typisk i cirkeltræning, hvor vi benytter kettlebells, medicinbolde og egen kropsvægt. Herefter følger endnu et puls pas inden vi afrunder med det sidste styrkepas.

Seneste indlæg

Presse